Parijs, Antwerpen en Brussel in Haarlem
In een intiem en elegant monumentaal pand aan de Nassaustraat 15zw, in het hartje van Haarlem ligt Restaurant De Zeeuw. Het restaurant ademt de sfeer van een zaakje in het Parijse Saint-Germain of Le Marais, zo’n verscholen etablissement in een van de straatjes ronde de Antwerpse OLV-kathedraal of de Brusselse markt.

Chef-kok Jeroen de Zeeuw is na vele (inter)nationale omzwervingen weer thuis in zijn geliefde Haarlem en serveert 5 dagen per week één menu waarbij u keuze heeft van 4 tot 6 gangen. De gerechten wisselen naargelang het seizoen en de aanvoer van zijn leveranciers. Jeroen is een creatieve kok met veel aandacht voor product en terroir, en heeft een voorliefde voor pure wijnen.

De keuken van De Zeeuw past perfect in de bistronomie gedachte: een informele, misschien wat stoerdere aanpak van de Franse keukentraditie met ruimte voor allerlei invloeden, maar zeker ook gastronomisch. De gerechten kenmerken zich door hun speelse karakter en verteerbaarheid maar altijd met behoud van kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast wordt er, waar mogelijk, zoveel mogelijk gewerkt met duurzame producten zoals bijvoorbeeld vis uit de Noordzee en eigen groenten.

Het menu bij Restaurant De Zeeuw wordt altijd met zeer veel zorg samengesteld en bereid. In ons gehele menu kunnen echter sporen van allergenen voorkomen. Mochten er restricties, dieetwensen, of allergieën zijn dan kunt u ons hiervan het beste op voorhand van op de hoogte stellen. Vanwege de versheid en arbeidsintensiviteit van onze gerechten kunnen wij u op de avond van uw bezoek helaas niet tegemoetkomen bij eventuele uitzonderingen die niet tijdig aan ons zijn doorgegeven. Wij hopen hiervoor op uw begrip.

Voorkomende allergenen in ons menu zijn; Selderij – Gluten – Schaaldieren – Vis – Weekdieren – Eieren – Melk – Soja – Lupine – Sulfiet – Noten – Pinda – Mosterd