MENU
Ons menu is altijd gefocust op producten uit de nabije omgeving, zowel op het land als in de zee. De wereld inspireert ons in smaken. Daarnaast werken we in het seizoen graag met wild en gevogelte en serveren wij zo min mogelijk vlees. We proberen hiermee onze ecologische voetprint zo veel mogelijk te beperken. Onze producten komen zoveel mogelijk bij lokale boeren, zuivelhoeve's en duurzame vissers vandaan. Daarnaast onderhouden we een eigen tuin waar we in het seizoen veel producten kweken en oogsten.
In ons restaurant staat een natuurlijke manier van koken centraal.
We kijken naar het seizoen en haar aanbod en maken daar onze creaties mee.
Lichte, frisse en speelse gerechten typeren ons menu en laten ons vakmanschap spreken. Wij houden van een puur product.
Duurzame boeren, vissers en een eigen tuin maken dat wij continu
in beweging blijven om u het beste van dit moment te laten proeven.
KERSTMENU
Eendenlever, dadel
Kreeft, bisque
Oester, gerookte paling*
Zwezerik, aardpeer*
Ree, zuurkool
Dessert Noël
* alleen tijdens diner
DINER
Op Woensdag en Donderdag serveren wij vanaf 3 gangen. Vrijdagavond, Zaterdagavond en feestdagen serveren we uitsluitend het 6 gangen menu. Op alle dagen kunt u ook een keuze maken van onze a la carte kaart.
ONZE COLLECTIE HERFST 2024
3 gangen |
|
|
- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert |
|
60 |
- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht |
|
65 |
4 gangen |
|
75 |
5 gangen |
|
95 |
6 gangen |
|
115 |
Signatuur van de chef |
|
45 |
|
|
|
A LA CARTE
VOORGERECHT
MAKREEL koolrabi, Japanse mosterd, umebushi & naan brood 28
EEKHOORNTJESBROOD bundelzwam, dashi van bospaddestoelen (v) 26
TUSSENGERECHT
RODE BIET cassisblad, hibiscus, kers (v) 29
RODE MUL Zeeuwse mossel, kombu, jus van schelpjes 34
HOOFDGERECHT
BOERDERIJ EEND gebraden, knolselderij, saus Vadouvan 42
AGNOLOTTI portobello, jus van girolles, Belperknolle (v) 38
DAGVANGST bijpassend garnituur -dagprijs-
DESSERT
CREME BRULEE koffie, hazelnoot, peer, chicorei, gebrande boter 19
SELECTIE KAZEN geaffineerde kazen van het Kaasatelier 24
PURE CHOCOLADE hazelnoot roomijs, praline mousse 21
LUNCH
Iedere Vrijdag en Zaterdag serveren wij lunch vanaf 13.00. U kunt kiezen van onze a la carte kaart of een 3 / 4 gangen menu.
Ons lunch menu wisselt dagelijks.
In verband met onze avondgasten verzoeken wij u de lunch rond 16.00 af te ronden.
3 gangen |
|
|
- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert |
|
60 |
- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht
|
|
65 |
4 gangen |
|
70 |
Menu's op de site zijn indicatief en gerechten kunnen wisselen naargelang het seizoen of de aanvoer van onze leveranciers.
Voorkomende allergenen in ons menu zijn:
Selderij - Gluten - Schaaldieren - Vis - Weekdieren - Eieren - Melk - Soja - Lupine - Sulfiet - Noten - Pinda - Mosterd
Wijn
Wij zijn, net als onze wijnboeren, ervan overtuigd dat alleen een levende wijngaard levendige wijnen kan voortbrengen.
In onze wijnkaart vindt u zowel moderne als klassieke wijnhuizen met een mooie geschiedenis. Daarnaast biedt de wijnkaart ook een selectie van innovatieve wijnhuizen met eigenzinnige, gewaagde en expressieve wijnen.
Wij bieden wijnen die aantrekkelijk zijn vanuit een gastronomisch perspectief en die een goede balans en complexiteit bieden.
Alcoholvrij
Laat u de alcohol liever een avondje staan?
Bij De Zeeuw hebben we naast onze wijnselectie diverse alcoholvrije cocktails en ons 0 % arrangement!
Geniet bij elke gang van een bijpassende alcoholvrije drank. Dit zijn theeën, kombucha's, infusies en cocktails die speciaal door Janine zijn samengesteld en samengaan met het smaakniveau van de gerechten uit ons menu.
Alle combinaties zijn met zorg geselecteerd, licht verteerbaar, niet te zoet en niet te zwaar.
Uiteraard serveren wij ook een mooi alcoholvrij aperitief.