MENU

Ons menu is altijd gefocust op producten uit de nabije omgeving, zowel op het land als in de zee. De wereld inspireert ons in smaken. Daarnaast werken we in het seizoen graag met wild en gevogelte en serveren wij zo min mogelijk vlees. We proberen hiermee onze ecologische voetprint zo veel mogelijk te beperken. Onze producten komen zoveel mogelijk bij lokale boeren, zuivelhoeve's en duurzame vissers vandaan. Daarnaast onderhouden we een eigen tuin waar we in het seizoen veel producten kweken en oogsten. 

Voor reserveringen vragen wij een aanbetaling van €25,00 per persoon. Aanbetalingen worden in mindering gebracht op uw rekening. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan kunt u kosteloos annuleren tot 24 uur voorafgaand aan uw reservering. Onbeperkt plat en / of bruiswater is bij onze service inbegrepen, wij rekenen hier dus niets voor.
NB: Onbeperkt water geldt niet in combinatie met lopende acties via ons of externe websites

LAVAS, kingfish, koolrabi, Nederlandse wasabi

ASPERGE kokos, vlierbloesem, vin jaune (4)

EEKHOORNTJESBROOD  champignon, kippenhuid, morille (5)

VAN ONZE VISSER groene kool, bieslook, oester, plankton (6)

KREEFT basilicum, witte kombu, romesco, jus 'carcasses' (7)

MIERAL EEND crapaudine biet, cassisbes, hibiscus, kers 

VENKEL lokale honing, Champagne, venkelpollen, witte chocolade 

Friandises    

Diner

Op woensdag en donderdag serveren wij vanaf 3 gangen. Op vrijdag en zaterdag kunt u bij ons van 6 of 7 gangen genieten.
Heeft u liever à la carte? Geen probleem, de gerechten van het menu kunnen ook als à la carte bereid worden met een minimum van 2 gerechten p.p.
Daarnaast heeft de chef altijd nog enkele specialiteiten buiten de kaart om.

3 gangen    
- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert    60
- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht
  65
4 gangen   75
5 gangen   85
6 gangen   110
7 gangen   120


all in 6 / 7 gangen 190 / 200 euro: incl. aperitief, water, bijpassende dranken, koffie of thee met friandises.

Lunch

Iedere Vrijdag en Zaterdag serveren wij lunch vanaf 13.00. U kunt kiezen van onze a la carte of een 3 / 4 gangen menu.
Ons menu wisselt dagelijks.
In verband met onze avondgasten verzoeken wij u de lunch rond 16.00 af te ronden.

3 gangen    
- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert    39
- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht
  45
4 gangen   55


Menu's op de site zijn indicatief
en gerechten kunnen wisselen naargelang het seizoen of de aanvoer van onze leveranciers.

Voorkomende allergenen in ons menu zijn:
Selderij - Gluten - Schaaldieren - Vis - Weekdieren - Eieren - Melk - Soja - Lupine - Sulfiet - Noten - Pinda - Mosterd

Wijn

Wij zijn, net als onze wijnboeren, ervan overtuigd dat alleen een levende wijngaard levendige wijnen kan voortbrengen.

In onze wijnkaart vindt u zowel moderne als klassieke wijnhuizen met een mooie geschiedenis. Daarnaast biedt de wijnkaart ook een selectie van innovatieve wijnhuizen met eigenzinnige, gewaagde en expressieve wijnen.

Wij bieden wijnen die aantrekkelijk zijn vanuit een gastronomisch perspectief en die een goede balans en complexiteit bieden.

Alcoholvrij

Laat u de alcohol liever een avondje staan?
Bij De Zeeuw hebben we naast onze wijnselectie diverse alcoholvrije cocktails en ons 0 % arrangement!
Geniet bij elke gang van een bijpassende alcoholvrije drank. Dit zijn theeën, kombucha's, infusies en cocktails die speciaal door Janine zijn samengesteld en samengaan met het smaakniveau van de gerechten uit ons menu. 

Alle combinaties zijn met zorg geselecteerd, licht verteerbaar, niet te zoet en niet te zwaar.
Uiteraard serveren wij ook een mooi alcoholvrij aperitief.

Catering / Thuiskoken

Uw gasten verwennen met een fantastische lunch of diner op een bijzondere locatie? Of is uw gezelschap te groot voor ons restaurant? Wij verzorgen graag uw catering op maat  op elke gewenste locatie. Zowel zakelijk als particulier. 

Bruiloft, verjaardag, jubileum of gewoon lekker thuis dineren met vrienden en / of familie? Neem contact met ons op en we denken graag met u mee.

Cadeaubonnen

Op dit moment verkopen wij geen cadeau bonnen.