MENU
Ons menu is altijd gefocust op seizoensgebonden producten, het liefst uit Nederland, maar we laten ons wel door de wereld en onze reizen inspireren.
Daarnaast werken we in het seizoen graag met wild en gevogelte. Ook onderhouden we een eigen tuin waar we in het seizoen veel producten kweken en oogsten.
In ons restaurant staat een natuurlijke manier van koken centraal.
We kijken naar het seizoen en haar aanbod en maken daar onze creaties mee.
Lichte, frisse en speelse gerechten typeren ons menu en laten ons vakmanschap spreken. Wij houden van een puur product.
Duurzame boeren, vissers en een eigen tuin maken dat wij continu
in beweging blijven om u het beste van dit moment te laten proeven.
DINER
Tijdens het diner kunt u een keuze maken van ons 5 of 6 gangen menu. Eet u liever a la carte? De gerechten uit ons menu zijn ook los bestellen.
A la carte serveren wij tot een gezelschap van 4 personen
Op Zaterdag serveren wij enkel ons 6 gangen menu of a la carte.
NOORDZEE KRAB
verveine I coquille I tagetes | 34
PARELGORT
gerookte paling I boekweit I groene aardbei | 28
NOORDZEE VIS
basilicum I groene kruiden I groene asperge | 34
ZWEZERIK
artisjok I zwarte knoflook I champignon | 38
ILPER KIP ' LE PRINTEMPS'
polenta I gerookte abrikoos | cantharel 44
geaffineerde kazen van Het Kaasatelier
selectie van kazen van onze kaastrolley met bijpassend garnituren 24.5
AARDBEI
witte chocolade I vlierbloesem I sansho peper | 22
Het menu op de website is puur indicatief, dit kan dagelijks veranderen door aanvoer van onze leveranciers.
Ons restaurant sluit om middernacht. Tijdens het diner presenteren wij rond 23.30 de rekening en serveren wij de laatste consumptie zodat wij de volgende dag onze gasten weer energiek kunnen ontvangen.
LUNCH
Iedere Vrijdag, Zaterdag & Zondag serveren wij lunch vanaf 12.30. Wij serveren dan een 3 of 4 gangen chefs menu.
3 gangen |
|
|
- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert |
|
60 |
- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht
|
|
65 |
4 gangen |
|
70 |
VAN DE KAART / A LA CARTE
3 gangen keuzemenu |
|
120 |
- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht
|
|
|
4 gangen keuzemenu |
|
155 |
- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht
|
|
|
Voorkomende allergenen in ons menu zijn:
Selderij - Gluten - Schaaldieren - Vis - Weekdieren - Eieren - Melk - Soja - Lupine - Sulfiet - Noten - Pinda - Mosterd
WIJN
Wij zijn, net als onze wijnboeren, ervan overtuigd dat alleen een levende wijngaard levendige wijnen kan voortbrengen.
In onze wijnkaart vindt u zowel moderne als klassieke wijnhuizen met een mooie geschiedenis. Daarnaast biedt de wijnkaart ook een selectie van innovatieve wijnhuizen met eigenzinnige, gewaagde en expressieve wijnen.
Wij bieden wijnen die aantrekkelijk zijn vanuit een gastronomisch perspectief en die een goede balans en complexiteit bieden.
ALCOHOLVRIJ
Laat u de alcohol liever een avondje staan?
Bij De Zeeuw hebben we naast onze wijnselectie diverse alcoholvrije mocktails en ons 0 % arrangement!
Geniet bij elke gang van een bijpassende alcoholvrije drank. Dit zijn theeën, kombucha's, infusies en mocktails die speciaal door Janine zijn samengesteld en samengaan met het smaakniveau van de gerechten uit ons menu.
Alle combinaties zijn met zorg geselecteerd, licht verteerbaar, niet te zoet en niet te zwaar.
Uiteraard serveren wij ook een mooi alcoholvrij bruisend aperitief.