JOIN US!

Wij zoeken:

- AFWASSER (parttime) -

Zorg jij voor een vlekkeloos draaiende spoelkeuken? Als afwasser steek jij je handen uit de mouwen en zorg je ervoor dat alles weer spik-en span de spoelkeuken verlaat. Jij zorgt dat er nooit meterslange files van vaat zijn, en tussendoor help je ook graag de keuken waar nodig.

Voordat jij de deur uitgaat ligt alles weer schoon op z’n plek en blinkt de spoelkeuken als nooit tevoren! Wij hebben jou er maar al te graag bij, want jij houdt altijd je hoofd boven water.

Weet jij van aanpakken, ben je een teamplayer en wil je werken tijdens ons diner bij restaurant de Zeeuw? Stuur ons dan een mail met je motivatie en cv. We leren je graag kennen!
Na verlening van je eerste contract, kan je rekenen op een fijne financiële bonus!
info@restaurantdezeeuw.nl

- ZELFSTANDIG WERKEND KOK (fulltime / part time) -

Een enthousiaste en gedreven kok die al enige ervaring heeft met het werken in het hogere segment van de horeca, maar vooral liefde heeft voor ons mooie vak, en onze gasten aandacht wilt geven. Haal je hier plezier uit dan zoeken wij jou!

Je kan rekenen op een uitstekende verloning, fooi, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.Als zelfstandig werkend kok werk je 4 dagen per week, in je weekend heb je dus genoeg tijd om je hobby uit te oefenen, te sporten of met vrienden/ en of familie af te spreken.

Na verlening van je eerste contract, kan je rekenen op een fijne financiële bonus!

Wij vinden het leuk je te ontmoeten en wat over jezelf te vertellen, en jouw ambities te bespreken.
Spreekt ons restaurant jou aan?Stuur ons dan een mail met je motivatie en cv. We leren je graag kennen!
info@restaurantdezeeuw.nl