OVER ONS

In een intiem en elegant monumentaal pand aan de Nassaustraat 15, in het hartje van Haarlem ligt Restaurant De Zeeuw. Het restaurant ademt de sfeer van een zaakje in het Parijse Saint-Germain of Le Marais, zo'n verscholen etablissement in een van de straatjes rond de Antwerpse OLV-kathedraal of de Brusselse markt. De Zeeuw is een ontmoetingsplaats voor iedereen die wil genieten van toegankelijke gastronomie.

De gerechten wisselen naargelang het seizoen en de aanvoer van de leveranciers. Hierdoor is het menu continu in beweging en kan zelfs wekelijks wisselen.

Jeroen is een creatieve kok met veel aandacht voor product en terroir, en heeft een voorliefde voor pure wijnen, die hij samen met zijn partner, sommelier Janine de Zeeuw-Kinderman selecteert. Janine heeft jarenlange ervaring in de absolute top van de Nederlandse gastronomie en benadert de gast graag op persoonlijke wijze.

De gerechten bij De Zeeuw kenmerken zich door de aandacht voor het product, hun speelse en lichte karakter, maar altijd met behoud van kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast wordt er, waar mogelijk, zoveel mogelijk gewerkt met duurzame producten.