JEROEN EN JANINE

In een intiem en elegant monumentaal pand aan de Nassaustraat 15, in het hartje van Haarlem ligt Restaurant De Zeeuw.

 Na jarenlange ervaringen in toprestaurants zijn wij in 2017 ons restaurant begonnen. Eenvoud, persoonlijkheid, karakter en vakmanschap vormen de basis van onze zaak.

Het restaurant telt slechts 10 tafels en heeft een intieme setting waardoor we onze gast de aandacht kunnen geven die wij zelf ook graag zouden ervaren.

Alle ingrediënten komen bij kleinschalige producenten vandaan wat zorgt voor een traceerbaar product. Onze vis wordt duurzaam gevangen, we verbouwen onze eigen groenten en kruiden en het gebruik van vlees proberen wij te beperken.

De gerechten wisselen naargelang het seizoen en de aanvoer van de leveranciers. Hierdoor is het menu continu in beweging en kan zelfs wekelijks wisselen. Het menu op onze website dient dan ook slechts ter indicatie.

De gerechten bij De Zeeuw kenmerken zich door de aandacht voor het product, hun speelse en lichte karakter, maar altijd met behoud van kwaliteit en vakmanschap.

Janine werkte onder andere bij FG** in Rotterdam, &Moshik** in Amsterdam, Chapeau** in Bloemendaal en Aan de Poel** in Amstelveen

' Het creëren van een beleving vindt ik het mooiste wat er is. De perfecte combinatie van vakmanschap en gastvrijheid bieden, daar ga ik voor ' 

Jeroen werkte onder andere bij De vrienden van Jacob* in Santpoort, Michel Lambermon in Haarlem en de Posthoorn* in Monnickendam en liep diverse internationale stages in Londen en Dubai.

' iedere dag het beste uit een product halen is pure vreugde '